Volg ons
voor de laatste updates

 

Nieuwe website CloudCompagnon | Documentbeheer dat voor jou werkt

Bij groei hoort ambitie. Vanuit dat gedachtengoed is de nieuwe website van CloudCompagnon gelanceerd. In de afgelopen periode hebben wij ingezet op de ontwikkeling van ons platform tot dé documentbeheer- en CRM-oplossing voor het MKB en non-profit organisaties. Ook bestaat het streven om CloudCompagnon in de toekomst meertalig te maken. Reden genoeg om de website hierop aan te sluiten.

1.500 gebruikers in MKB en non-profit

De CloudCompagnon technologie wordt ondertussen gebruikt door zo’n 1.500 gebruikers. Het platform is ideaal voor het MKB en non-profitorganisaties bestaande uit 5 tot 50 medewerkers, die hulp nodig hebben bij het structureren van hun documentatie. Bijvoorbeeld omdat bestanden lastig terug te vinden zijn of omdat er verschillende versies in het bedrijf rondzwerven. Andere scenario’s zijn dat medewerkers documenten op hun eigen laptop opslaan zodat collega’s er niet bij kunnen of dat er van belangrijke bestanden geen dagelijkse back-up is gemaakt. Dit kost tijd, geld en onnodige frustratie. De basiselementen van CloudCompagnon maken het makkelijker en bieden:

  • Documentbeheer: direct terugvinden en delen van de juiste versie van bestanden.
  • Relatiebeheer: vastlegging van notities en koppeling van documenten.
  • Dossierbeheer: documenten en bestanden koppelen in een dossier, waarop voortgang kan worden bijgehouden en aantekeningen kunnen worden gemaakt.
  • Actief contractbeheer: De mogelijkheid hebben om op tijd te verlengen, op te zeggen of te herzien, doordat je tijdig een notificatie krijgt.

Uitbreiding van documentbeheer

We blijven innoveren mede door feedback vanuit de gebruikers. Het CloudCompagnon platform is daardoor nu uitgebreid met slimme functies. Denk aan Full Tekst Retrieval, waardoor informatie nog makkelijker terug te vinden is. Met steekwoorden kan er naar relaties, dossiers, bestanden en zelfs in de inhoud worden gezocht. In de resultaten laten we met percentages zien wat jouw meest waarschijnlijke hit is. Daarnaast moet documentatie regelmatig van een formele ondertekening worden voorzien. Met de nieuwe module E-signing kunnen formulieren en documenten digitaal worden gedeeld met derden, inclusief het verzoek om deze digitaal te ondertekenen. Juridisch geldig in de EU en met minder dan €1,- per handtekening een maatschappelijk verantwoord alternatief voor de postzegel. En heel handig: CloudCompagnon wordt in één van de komende releases meertalig beschikbaar gemaakt, zodat ook internationale bedrijven in de toekomst met het platform kunnen werken.

Voor tevreden klanten en medewerkers

CloudCompagnon ondersteunt bij het beheren, structureren en terugvinden van bedrijfsinformatie. Denk aan e-mails, klantnotities en bestanden. Deze staan op één centrale plek zodat medewerkers efficiënt kunnen werken. Met CloudCompagnon worden de eerste stappen gezet naar een datagedreven organisatie, waarin processen met documentatie snel en digitaal afgehandeld kunnen worden. Het versiebeheer zorgt ervoor dat ‘foutjes’ niet meer worden gemaakt; de meest actuele versies van concept- en definitieve documenten zijn direct te herkennen. Het resultaat? Tevreden klanten én medewerkers zonder zorgen over documentbeheer.

 

Ook interessant voor jou

Pin It

 

Geïnteresseerd in CloudCompagnon?

Meer weten over het documentbeheer dat voor jou werkt? Wij geven je graag persoonlijk advies.

 

BEL MIJ TERUG

Branches

  • Eventmanagement
  • Financiële diensverlening
  • Coaching & Mediation
  • Industrie
  • Horeca & Facility

Over ons

Documentbeheer dat voor je werkt. Wij geloven in een applicatie op maat voor een betaalbaar bedrag. Toegankelijk en voor alle documenten die je nodig hebt. CloudCompagnon is het document management systeem dat vanuit deze overtuiging is geboren.

Documentbeheer dat voor je werkt.