Volg ons
voor de laatste updates

 

Minor Release: Subtiele restyling

De oplettende gebruiker heeft het misschien al opgemerkt, of kon wellicht zijn vinger er niet opleggen... Nee we hebben geen nieuwe bril, ook zijn we niet naar de kapper geweest. Wel hebben we bezoek gehad van een stylist! Hij heeft wat kleine stylingsaanpassingen gedaan om de gebruikerservaring nog beter te maken. Natuurlijk moeten ook wij een beetje met de mode mee. Wat is er veranderd?

 • In startscherm (dashboard) zijn de menu koppen groter gemaakt.
 • de kaders om de menu's in het startscherm zijn dunner en minder rond.
 • de menu items/links zijn duidelijker doordat ze voorzien zijn van een › teken
 • tekstlabels van de velden zijn overal dezelfde kleur gemaakt (zwart)
 • Er zijn nieuwe frisse visuals geplaatst voor elk onderdeel (home, documenten, relaties, dossiers, taken)

Het kan zijn dat je de aanpassingen niet ziet, dan moet je even je browser geschiedenis wissen. Je browser houdt namelijk veel plaatjes lokaal in het geheugen zodat websites sneller laden. Omdat CloudCompagnon een web applicatie is, geldt ook hier dat je browser de (oude) styling en plaatjes zal tonen die nog in het geheugen staan. Weet je niet hoe je de browsercache ofwel je browser geschiedenis moet wissen, neem gerust even contact met ons op. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jullie van de nieuwe styling vinden.

Kleine verbetering bij relaties

We hebben een kleine verbetering meegenomen bij het aanmaken van relaties. Het veld (organisatie)naam is nu een SMART field en zoekt op basis van je invoer in de bestaande relaties. Je krijgt dus ook hier de bekende suggestielijst tijdens het intypen. Dit zorgt voor 2 verbeteringen:

  1. Het voorkomt dubbele invoer van relaties, je ziet snel of de relatie al aanwezig is.

 

 1. Het maakt opvoeren van extra contact personen makkelijker. Klik in de suggestielijst op de gewenste bedrijfsnaam, klik op het driehoekje of druk tab, de adres en website gegevens worden nu automatisch gevuld. Je hoeft nu alleen de aanvullende contact gegevens nog maar in te vullen

In de volgende release zullen ook weer een aantal bugs worden opgelost en we gaan natuurlijk weer kijken of we nieuwe functies kunnen oppakken. Een mobiele template staat hoog op de agenda, zodat je CloudCompagnon ook via je smartphone kunt benaderen.

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteit, of aanvullende wensen, neem contact met ons op.

Pin It

Branches

 • Eventmanagement
 • Financiële diensverlening
 • Coaching & Mediation
 • Industrie
 • Horeca & Facility

Over ons

Documentbeheer dat voor je werkt. Wij geloven in een applicatie op maat voor een betaalbaar bedrag. Toegankelijk en voor alle documenten die je nodig hebt. CloudCompagnon is het document management systeem dat vanuit deze overtuiging is geboren.

Documentbeheer dat voor je werkt.