Skip to main content

Voorbereiding release 2.0.4

Het is bijna zover, er komt weer een nieuwe release van CloudCompagnon. Ons ontwikkelteam heeft zich met name gestort op een aantal vervelende bugs.  De eerste oplevering in de testomgeving heeft 2 weken geleden plaatsgevonden.

Sindsdien wordt er flink getest, om er voor te zorgen dat ook alles netjes werkt. Dit betekend dat we niet alleen de opgeleverde fixes testen maar ook het gehele systeem weer doortesten. Zo zorgen we dat de release straks zo geruisloos mogelijk plaatsvindt.

Opgeloste bugs 

De volgende bugs zijn aangepakt:

  • Inhoud van datumvelden niet zichtbaar in Chrome, Safari
  • E-mail notificaties werken niet
  • Dossiers worden niet getoond bij relatie in smarttab "Dossiers" 
  • Geen melding bij foutief wachtwoord of username 
  • Relaties met een ' in de naam worden niet getoond (Wendy's burgers)

Nieuwe functie(s) en verbeteringen

Naast het oplossen van bovenstaande punten zijn er op verschillende punten technische en functionele verbeteringen aangebracht. Op enkele plekken zijn gebruikte termen versimpelt ten behoeve van gebruiksgemak en duidelijkheid.

Daarnaast is er ook een kleine maar handige nieuwe functie toegevoegd. Je kunt vanaf nu een resultatenlijst van een zoek opdracht exporteren naar Excel! Hiermee kun je overzichtslijsten maken en bijvoorbeeld een relatielijst. 

We houden je op de hoogte van de uiteindelijke release, de verwachting is dat deze over een week gaat plaatsvinden. Neem gerust even contact met ons op als je vragen hebt.

09 mei 2018
Dennis Roos
Dennis Roos
09 mei 2018
# Topics
Gerelateerde artikelen