Inzicht in klantcontact

Een CRM-systeem aanschaffen? Jij hebt in je MKB of Non-profitorganisatie de helft niet nodig! De basis CRM-functionaliteit van CloudCompagnon geeft jou inzicht, overzicht en structuur bij leadopvolging, klachtafhandeling en registratie van contactmomenten.

Gemakkelijk in gebruik

Via elk device maak je met slechts drie verplichte velden relaties aan, ook onderweg. De overige 9 standaard velden werk je gewoon bij wanneer het jou uitkomt. Extra maatwerk velden voor jouw bedrijf richten we zonder problemen voor je in.

Inzicht door SmartTabs®

In één oogopslag heb je alle informatie van je relatie paraat. De SmartTabs® tonen dynamisch de aanwezige documenten, dossiers en aanvullende contactpersonen bij de relatie.

Gemaakte afspraken & historie

Aantekeningen over gemaakte afspraken, geprekken en bezoeken maak je eenvoudig aan. Ze worden automatisch voorzien van een datumstempel en je gebruikersnaam. Zo zie je overzichtelijk de historie van al het contact. En welke collega's de relatie hebben gesproken of bezocht.

Taken & notificaties

Terugbellen, een offerte uitwerken of een andere follow-up houd je eenvoudig in beeld door hier een taak voor aan te maken en deze te agenderen. Deze wijs je vervolgens toe aan jezelf of een collega. Notificaties via e-mail zorgen ervoor dat de taak niet wordt vergeten.

Focus op waar jij goed in bent

CloudCompagnon, documentbeheer dat voor je werkt.

Branches

  • Eventmanagement
  • Financiële diensverlening
  • Coaching & Mediation
  • Industrie
  • Horeca & Facility

Over ons

Documentbeheer dat voor je werkt. Wij geloven in een applicatie op maat voor een betaalbaar bedrag. Toegankelijk en voor alle documenten die je nodig hebt. CloudCompagnon is het document management systeem dat vanuit deze overtuiging is geboren.

Documentbeheer dat voor je werkt.