Skip to main content
Digitaal contracten ondertekenen

Digitaal contracten ondertekenen met CloudCompagnon

Digitaal contracten ondertekenen wordt steeds normaler. Dat kan ook bijna niet anders in een tijd waarin we elkaar oproepen om goed na te denken voordat je iets print en waarin er zó weinig post gestuurd wordt dat PostNL de tarieven moet verhogen om rond te komen. En wij zouden niet jouw Cloud Compagnon zijn als wij digitaal contracten ondertekenen niet mogelijk maakten voor jou, je collega’s én je klanten.

Het lijkt zo idyllisch: je contract uitprinten, met de hand een handtekening zetten en dan vervolgens het contract weer inscannen. Maar waar stond die scan dan ook alweer? En wat doe je met het getekende contract dat je niet meer fysiek nodig hebt? Weer papier en inkt verspild! En dan hebben we het nog niet gehad over het contract dat iemand anders voor jou moet tekenen. Dat vel papier dat ergens onderop de stapel belandt of door de schoonmaker per ongeluk in de papierbak wordt geveegd. Daar zijn we klaar mee. We willen alleen nog maar digitaal contracten ondertekenen.

E-signing: tekenen in een handomdraai

CloudCompagnon heeft een E-signing module waarmee je heel eenvoudig een document ter ondertekening kunt aanbieden vanuit je document managementsysteem. Of het nu naar je baas is, je collega of je klant. De ontvanger krijgt het contract via de mail binnen op tablet, smartphone of pc. Vervolgens kan hij digitaal contracten ondertekenen via het handtekening veld. Tekenen kan met het touchscreen, trackpad of de muis. Zodra het contract getekend is, komt het weer terug bij jou in CloudCompagnon, voorzien van een signed label. Zo weet jij meteen wat de goede, getekende versie is. En het kan onmogelijk zoekraken onderweg. 

Rechtsgeldig en veilig digitaal contracten ondertekenen

Als je dan een getekend contract hebt, wil je wel dat het ook rechtsgeldig is. Daar hebben we rekening mee gehouden. Bij het ondertekenen leggen we verschillende eigenschappen vast. Daardoor is de digitale handtekening rechtsgeldig in de EU én in de VS. 

Bovendien hebben we onze techniek zó ingericht dat jouw gegevens én die van de tekenaar veilig zijn en niet in verkeerde handen kunnen belanden. 

Overzichtelijk betalen per handtekening

We maken het je graag makkelijk en overzichtelijk. Daarom betaal je voor de e-signing module een vast bedrag per jaar, inclusief 100 keer digitaal contracten ondertekenen. Heb je meer handtekeningen nodig? Dan betaal je achteraf € 0,85 per extra gebruikte handtekening.

 

Geïnteresseerd in CloudCompagnon?

Meer weten over het documentbeheer dat voor jou werkt? Wij geven je graag persoonlijk advies.

 

DOWNLOAD BROCHURE