Skip to main content
demo cloudcompagnon

What’s in a demo?

Om maar met de deur in huis te vallen: Iedere demo wordt op maat gegeven. Nu horen we je denken: 'Maar da's ook raar? Dat kost toch heel veel tijd?!' Wij vinden dat doodnormaal en besteden graag wat extra tijd aan onze potentiële nieuwe gebruikers. We willen je namelijk echt laten zien wat CloudCompagnon voor jou en je organisatie kan betekenen. En hoe kunnen we dat nu beter doen dan door jou te laten zien hoe we een dagelijkse frustratie op het gebied van document- en contractbeheer van je oplossen met onze software?
Uiteindelijk willen wij alleen maar blije klanten en jij wilt zeker zijn dat CloudCompagnon voor jou en je collega’s werkt. We gebruiken wel vaak dezelfde structuur. Zo weet je toch al een beetje waar je aan toe bent. 

Kennis maken en de uitdagingen van jouw organisatie 

Wie ben jij, wie zijn wij en wat zijn de uitdagingen waar je tegen aanloopt? In deze korte introductie vertellen we iets meer over CloudCompagnon en horen we graag meer over de uitdagingen binnen jouw organisatie. Want uiteindelijk draait de demo om jou en hebben deze uitdagingen er toe geleid dat je de demo hebt aangevraagd. Al vrij snel hebben we helder óf en waarmee we jullie kunnen helpen op het gebied van documentbeheer, contractbeheer of een ander facet daarvan. Met onze ervaring zien we vaak al snel aanvullende kansen voor jullie.

Rondje CloudCompagnon

Vervolgens nemen we je mee in CloudCompagnon. Meestal leiden we deze rondleiding in met een samenvattende vraag op basis van de introductie. Iets in de strekking van: Als ik je goed heb begrepen, dan is de demo succesvol als ik probleem X oplos en daarbij de volgende functies laat zien, klopt dat? Zijn er nog andere specifieke zaken die je wilt zien, zoals versiebeheer of het digitaal ondertekenen van een contract?
Dit doen we om focus aan te brengen. CloudCompagnon bevat heel veel functies en het is onmogelijk om alles te laten zien en daarbij ook de tijd beperkt te houden.

Tijdens de daadwerkelijk demo van CloudCompagnon blijven we dus dicht bij jullie situatie, zodat je een goed beeld krijgt van wat het dagelijks gebruik van CloudCompagnon jouw organisatie kan brengen.

Aanvullende vragen en het vervolg 

Natuurlijk moet je vragen vooral tussendoor stellen, maar aan het einde krijg je ook nog de gelegenheid om ze te stellen. Is alles duidelijk? Mis je nog iets?
En de belangrijkste vraag: Denk je dat je met CloudCompagnon je uitdagingen of probleem kunt oplossen? Hebben we samen een goed gevoel, dan is de logische vervolgstap dat we je een voorstel doen. Dat voorstel kun je eenvoudig digitaal ondertekenen. Samen plannen we dan een datum waarop je wilt starten, want CloudCompagnon is al binnen 3 dagen gereed voor gebruik!

Wil je zelf ervaren hoe CloudCompagnon werkt? Plan een demo! 

 

Geïnteresseerd in CloudCompagnon?

Meer weten over het documentbeheer dat voor jou werkt? Wij geven je graag persoonlijk advies.

 

DOWNLOAD BROCHURE